Flag

Cheesecake New York Style

ca. 10 - 12 stykker
Middels
75 minutter
En klassisk ostekake passer like bra til hverdag som til fest.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakebunn
150 gmykt smør
1 dlsukker
3 dlhvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
1egg
Ostefyll
500 gkesam (kvarg)
400 gkremost
4egg
1,5 dlsukker
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
1,5 dlpotetmel
100 ghvit sjokolade
revet sitronskall av 1 sitron
Topping
1,5 dlkaramellsaus
100 gblåbær
Dr. Oetker Black & Gold etter ønske

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Black & Gold etter ønske
1

Kakebunn

Rør sammen det myke smøret og sukkeret. Tilsett eggene under pisking. Rør i mel, bakepulver og vaniljepaste. Rør til det er en smidig deig. Fordel deigen i en springform utover bunnen og oppover kanten.

2

Ostefyll

Smelt sjokoladen over vannbad. I en annen bolle blandes resten av ingrediensene til ostefyllet. Tilsett den smeltede sjokoladen under pisking. Fordel ostefyllet i springformen.


Stek kaken på 175 °C i ca. 50 minutter. La kaken avkjøles og dekorer så med karamellsaus, blåbær og gullstrøssel.