Flag

Edderkoppcupcakes

ca. 12 stykker
Middels
60 minutter
Kjempegode cupcakes med morsom dekor
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
2egg
2 dlsukker
2 dlmelk
1 dlolje (ikke olivenolje)
4 dlhvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3 ssDr. Oetker Bakekakao
Glasur
200 gkremost (Philadelphia eller mascarpone)
100 gmørk sjokolade
1 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2 dlmelis
Pynt
Dr. Oetker Dekorskrift
Dr. Oetker Chokodekor + evt. lakrislisser

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Chokodekor + evt. lakrislisser
1

Muffinsdeig

Pisk egg og sukker luftig. Bland alle de tørre ingrediensene sammen. Tilsett de tørre ingrediensene i eggeblandingen skiftevis med melk og olje.


Fyll muffinsformene 2/3 fulle med deig ved hjelp av to spiseskjeer eller en iskremskje. Stek muffinsene på 200ºC i ca. 20 minutter. La muffinsene avkjøles før pynting.

2

Glasur

Smelt sjokoladen over vannbad. Tilbered deretter toppingen ved å røre alle ingrediensene sammen til en kremet konsistens. Ta toppingen på muffinsene med en kniv, eller sprøyt den på med en sprøytepose.

3

Pynt

Dryss rikelig med strøssel. Klipp til ben av lakrislissene, og stikk dem inn i muffinsene. Pynt med dekorskrift, og bruk strøsselperler som øyne.