Flag

Marsipan med kaffekaramell

ca. 16 stykker
Middels
60 minutter
Ca. 16 stk. Hjemmelaget som gleder
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
0,5 dlkaffe
50 gsukker
50 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
250 gmarsipan
0,25 dlKahlua (eventuelt konjakk eller whisky)
1 poseDr. Oetker Bakesjokolade Melk
Pynt
1 pakkeDr. Oetker Mandelflak (50 gram)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Mandelflak (50 gram)
1

Tilberedning

Kok kaffe og sukker i en gryte i 3-4 minutter. Avkjøl sirupen litt, og smelt mørk sjokolade i den lune sirupen. Sett kaffekaramellen i kjøleskapet til den er helt fast.

2

Bland marsipanen med Kahlua, konjakk eller whisky, og del den i 16 like store stykker. Trykk en fordypning i hvert stykke, og fyll det med kaffekaramell. Pakk marsipanen omkring fyllet, og trill til kuler.

3

Smelt den lyse sjokoladen over vannbad. Legg marsipankulene på en gaffel – en av gangen – og dypp dem i sjokoladen. Pynt kulene med mandelflak før sjokoladen stivner. Oppbevares kjølig i en kakeboks.