Rør smør, vaniljesukker og sukker luftig og hvitt. Tilsett ett og ett egg.
Bland mel, kakao, bakepulver, hasselnøtter og hakket sjokolade. Vend blandingen inn i røren.
Hell deigen i en smurt og melet springform, ca. 26 cm.
Stekes på 180°C i ca. 30 minutter. Avkjøl bunnen.
Skjær av et 1 cm høyt lokk av bunnen men la det være igjen ca. 1 cm rundt kanten. Lokket smuldres i en skål.
Hell av laken til mandarinene, skrell bananene og del dem på langs. Drypp sitronsaft over bananene, og legg dem på sjokoladebunnen. Fordel mandarinene over bananene.
Visp fløten sammen med vaniljesukkeret. Legg kremen som en kuppel over frukten og strø den smuldrede kakebunnen over til slutt. Trykk gjerne lett så smulene fester seg. La kaken stå kaldt minst en time før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker