Flag

Smuldrepai med eple og mandelflak

ca. 10 kakestykker
Enkel
40 minutter
Veldig enkel og god, server gjerne med vaniljesaus eller pisket krem.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Smuldrepai
4 - 6epler
1 sssukker
2 tskanel
100 gmykt smør
1,5 dlsukker
1,5 dlhvetemel
1 dlhavregryn
1 pakkeDr. Oetker Mandelflak (50g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelflak (50g)
1

Tilberedning

Skrell, fjern kjernehusene og skjær eplene i båter. Legg dem i en smurt paiform og strø 1 ss sukker og litt kanel over.

2

Bland mykt smør, sukker, mel og havregryn i en bolle. Smuldre alt sammen til en smulete deig med fingrene, eller bruk en kjøkkenmaskin.

3

Dekk eplene med deigen, og strø mandelflak over. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter. Oversiden skal være gyldenbrun, og eplene myke.