Flag

Saftig julekake

12 skiver
Enkel
30 minutter
En annerledes julekake med epler og kandisert frukt
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Kaken nytes best fersk, men kan oppbevares innpakket i pose i 2-3 dager.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
125 gmykt smør
125 gsukker
1 tsDr. Oetker Vanilla Paste
2egg
300 ghvetemel
2,5 tsDr. Oetker Bakepulver
1,25 dlmelk
Fyll
1 pakkeDr. Oetker Røde Cocktailbær (100g)
50 gDr. Oetker Sukat
1eple. i terninger, drysset med kanel og sukker

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Røde Cocktailbær  (100g)
Picture - Dr. Oetker Sukat
1

Tilberedning

Pisk smør og sukker luftig, og tilsett. Pisk i ett egg av gangen. Pass på så det blir godt pisket. Ha bakepulver i melet, og sikt inn vekselvis med melken. Start og avslutt med mel.

2

Ha halvparten av deigen i en smurt og meldrysset 2 l brødform. Legg eplebiter, sukat og cocktailbær over deigen, og bland lett med en skje. Ha så resten av deigen over og glatt ut overflaten.

3

Kaken stekes i 50-60 minutter pa 180˚C over-/undervarme. La kaken avkjøles litt, før den vendes ut på en rist.

Oppskriftstips

  • Kaken nytes best fersk, men kan oppbevares innpakket i pose i 2-3 dager.