Flag

Amerikansk brownie

ca. 12 kakestykker
Enkel
60 minutter
1 liten langpanne (ca. 20x30cm)
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
225 gsmør
1,5 dlDr. Oetker Bakekakao
2,5 dlvann
5 dlsukker
5 dlhvetemel
1 tssalt
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 tsDr. Oetker Natron
2egg
1 dlmelk
Glasur
125 gsmør
1 dlmelk
4 ssDr. Oetker Bakekakao
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
500 gmelis

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Kakedeig

Kok opp smør, kakao og vann i en kasserolle og ta deretter bort kasserollen fra varmen. Bland hvetemel, sukker, salt, vaniljesukker og natron i en skål.


Visp egg og melk og rør i melblandingen. Rør deretter i det varme kakaosmøret i deigen, og hell deigen i en smurt langpanne (20 x 30 cm).


Stek kaken på 200°C i ca. 30 min. Den skal helst være litt tung og porøs. La kaken avkjøles helt i langpannen før man tar på glasuren.

2

Glasur

Visp sammen smør, melk, kakao, vaniljesukker og melis med en håndmikser til en luftig glasur.


Bred glasuren over kaken, og oppbevar kaken kjølig til servering - den er best rett fra kjøleskapet.