Flag

Brownie

1 liten langpanne
Enkel
40 minutter
En fantastisk oppskrift på klassisk brownie.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
125 gsmør
2 ssDr. Oetker Bakekakao
2egg
200 gsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
0,5 tsDr. Oetker Bakepulver
75 ghvetemel
1 pakkeDr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
50 ghakkede valnøttkjerner

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50g)
1

Smelt smøret og rør i kakaopulver. Visp egg og sukker luftig med en mikser. Sikt vaniljesukker, bakepulver og hvetemel inn i eggemassen, og rør godt. Hakk valnøttkjernene og bland med de hakkede mandlene.

2

Rør kakaosmøret og halvparten av nøttene i deigen. Fordel deigen i en smurt liten langpanne. Dryss resten av nøttene over kaken.

3

Stek kaken midt i ovnen på 175 grader i 25-30 minutter. Kaken skal være myk når den tas ut av ovnen, og serveres kald - gjerne fra kjøleskapet.