Flag

Cake pops med hvit sjokolade

ca. 40 - 45 stykker
Middels
120 minutter
Dekorative cake pops som gjør seg godt på kakebordet
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
For å få overskudds-sjokoladen av cake pops'en, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsiktig slår på pinnen.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakedeig
3egg
250 gsukker
150 gsmør
3 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
200 ghvetemel
4 ssDr. Oetker Bakekakao
1 tsDr. Oetker Bakepulver
1 dlmelk
Smørkrem
40 gsmør , mykt
2 ssmelk
100 gmelis
4 ssDr. Oetker Bakekakao
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Pynt
400 ghvit sjokolade
40 - 45lollipop-pinner
Dr. Oetker Dekorskrift etter behov + evt. Dr. Oetker strøssel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Kakedeig

Visp egg og sukker luftig. Rør smør og vaniljesukker i eggemassen. Sikt mel, kakao og bakepulver, og rør det i deigen sammen med melken.


Ha deigen i en springform (22 cm) kledt med bakepapir, og stek kaken nederst i en forvarmet ovn i 50-55 min. på 160 grader. Det er viktig at kaken ikke stekes ved høyere temperatur, da den ikke må få harde skorper. Avkjøl kaken på en rist.

2

Smørkrem

Visp smør, melk, melis, kakao og vaniljesukker sammen til en kremet og myk masse.

3

Den avkjølte kaken lages til smuler med hendene. Ha smulene i en skål, og bland inn smørkremen.

4

Trill kuler i størrelsen 3-4 cm og legg dem på en tallerken. Smelt litt av sjokoladen over vannbad, og dypp den ene enden av pinnene i sjokoladen før de stikkes inn i cake pop-kulene. Sett cake pops'ene i kjøleskapet i 30 minutter.

5

Smelt resten av sjokoladen, og dypp de avkjølte cake pops'ene i sjokoladen. Pynt med strøssel og figurer før sjokoladen stivner. Sukkerskrift brukes best på stivnet sjokolade.

6

Sett de ferdige cake pops'ene ned i en oasis pakket inn i sølvfolie eller et glass/en vase med sukker. Cake pops oppbevares i kjøleskap, og kan holde i opptil 5 dager.

Oppskriftstips

  • For å få overskudds-sjokoladen av cake pops'en, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsiktig slår på pinnen.