Flag

Cupcakes til bryllup

12 stykker
Middels
80 minutter
Lekre cupcakes som kan serveres i bryllup
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser vaniljecupcakes
2egg
2 dlsukker
2 dlmelk
1 dlrapsolje
4 dlhvetemel
2 tsDr. Oetker Bakepulver
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1 klypesalt
Smørkrem med vanilje
250 gsukker
125 gusaltet smør , mykt
0,3 dlmelk
1 ssDr. Oetker Vanilla Paste
Fyll
littbringebærsyltetøy , eventuelt annen smak
Dekor
Dr. Oetker Silver Mix Strøssel
1 pakkeDr. Oetker Hvit Sukkerfondant

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
1

Tilberedning cupcakes

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland alle de tørre ingrediensene, og tilsett dette i eggeblandingen vekselvis med melken og oljen. Fyll cupcakesformene 2/3 fulle med hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stekes på 200º C i ca. 15 minutter. La de avkjøles.

2

Tilberedning smørkrem

Rør smøret mykt og kremet i en mikserbolle, 2-3 minutter. Tilsett melk, vanilla paste og 2/3 av sukkeret med mikseren på lav hastighet, miks til kremen blir lett og luftig. Bland inn mer sukker dersom du ønsker en annen konsistens.

3

Fyll og dekor

Lag et lite hull på toppen av hver cupcake med en teskje, og fyll med syltetøy. Fordel smørkrem over med en liten spatel eller kniv. Ta litt fondant, og kjevle ut til en liten sirkel. Dekk fondanten med en blonde eller tilsvarende, og kjevle over slik at fondanten får mønster. Skjær til rundt mønsteret, slik at fondanten får samme størrelse som toppen av cupcakes’ene. Legg fondanten forsiktig over cupcakes’ene, og dekorer med perler og en rose laget av hvit fondant. Fondanten kan pensles med litt vann for å få festet perlene.