Flag

Fylte gorgonzolastenger

ca. 24 stykker
Enkel
40 minutter
Perfekt til fest!
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
330 gbutterdeig ferdig/frossen
Til pensling
1egg - sammenvispet
Ostekrem
100 ggorgonzola
30 gsmør
1 ssfløte
Pynt
littostekrem
littpaprikapulver
littfrisk persille
druer

Se produkter

1

Butterdeig

Forbered butterdeigen som anvist på pakken. Kjevle ut på en lett melet arbeidsflate til en ca. 3mm tykk leiv. Del opp deigen i mindre stykker, 3x8cm.

2

Pensling

Pensle stykkene med sammenvispet egg, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen på 210 grader (over- og undervarme) i ca. 12 minutter.

3

Ostekrem

Rør sammen gorgonzola og smør. Tilsett fløten, og rør alt til en luftig masse. Ha ostekremen i en sprøytepose med middels stor stjernetupp. Ha fyll på en butterdeigstang, og sett en annen oppå.

4

Pynt

Dekorer gorgonzolastengene etter eget ønske.