Flag

Fylte jordbærmuffins

ca. 12 - 16 stykker
Middels
40 minutter
Jordbær gir en smak av sommer.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Muffinsdeig
150 gsmør mykt
150 gsukker
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
3egg
0,5 dlmelk
225 ghvetemel
1,5 tsDr. Oetker Bakepulver
Dr. Oetker Muffinsformer Kulør
Jordbærkrem
2,5 dlfløte
150 gmelis
250 gjordbær
Dr. Oetker Konditorfarger

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger
1

Muffinsdeig

Rør smør, sukker og vaniljesukker luftig. Visp i eggene et om gangen. Rør melk inn i deigen og tilsett hvetemel og bakepulver. Rør deigen sammen og fordel den i muffinsformene. Stek kakene i 20-25 minutter på 175ºC. La kakene avkjøles helt.

2

Jordbærkrem

Skyll og rens bærene og skjær dem i små biter. Visp fløten til krem, og vend jordbærene i. Smak til med litt melis.

3

Pynt

Skjær toppen av muffinsene og lag en fordypning i dem ved å ta vekk litt av muffinsene med en skje. Fordel jordbærkremen i muffinsene, og legg på muffinstoppene igjen. Bland den resterende melisen med litt vann og rød konditorfarge, overtrekk lokket med rød melis og pynt med jordbær.