Flag

Kokosmarshmallows

ca. 20 stykker
Middels
40 minutter
En morsom vri på marshmallows'ene!
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Marshmallows
200 grevet kokos
2 ssDr. Oetker Gelatinpulver
1,5 dlvann + 1 dl
5 dlsukker
1 ssDr. Oetker Flytende glukose
1 tssalt
1 ssDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
2eggehviter
Dr. Oetker Konditorfarger

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Gelatinpulver
Picture - Dr. Oetker Flytende glukose
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger
1

Tilberedning

Rist kokosen på 160°C i 7-10 minuter. Rør om noen ganger.

2

Kok sukker, glukose, salt og 1,5 dl vann til 127°C. La gelatinpulveret svelle i 1 dl vann i ca. 5 minutter. Rør ut gelatinet i sukkerlaken. Visp eggehvitene til skum og tilsett sukkerlaken i en jevn stråle. Visp i ca. 10 minuter. Tilsett vaniljesukker mot slutten av vispingen.

3

Strø halvparten av kokosen på en plate, og ha massen over. Trykk ut til ca. 2 cm tykkelse. Strø resten av kokosen over. La stivne over natten.

4

Skjær med kniv eller klipp firkanter, det kan være lurt å ha melis på kniven så det ikke klistrer. Dryss til slutt melis over bitene.