Flag

Lemon Melba Cheesecake

ca. 8 stykker
Middels
60 minutter
No-bake ostekake med bringebær.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Bringbærsaus
200 gbringebær ferske eller fryste
0,25 dlmelis
1 tssitronsaft
Kakebunn
200 grug- eller grahamskjeks (Digestive)
80 gsmør
Ostefyll
3Dr. Oetker Gelatinblader
2 dlfløte
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
200 gphiladelphiaost
1,5 dlsukker
1 tssitronsaft

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje

Bruk en springform 16 cm diameter.

1

Bringbærsaus

Kjør bringbær, melis og  sitronsaft i en mikser. Om ønskelig siles bringbærstenene bort.

2

Kakebunn

Knus kjeksen og smelt smøret. Bland det sammen og trykk ut blandingen i springformen. Sett i kjøleskap i ca. 15 minutter.

3

Ostefyll

Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann noen minutter. Varm 1 dl fløte i en kjele. Ta upp gelatinen og klem ut vannet. La det smelte i den varme fløten og rør til alt gelatinet er løst opp. La den avkjøle litt.

4

Rør sammen vaniljesukker, ost og sukker. Tilsett fløteblandingen.

5

Pisk resten av fløten, vend den inn i røren og hell blandingen over kjeksbunnen.Bruk en skje og fordel litt av bringbærsausen over kaken. Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer og server med resten av bringbærsausen.