Flag

Marsipan uten mandler

ca. 30 stykker
Enkel
20 minutter
Godt også for mandelspisere...
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Marsipanen passer utmerket å bruke til fyll i boller og kringler for mandelallergikere.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
6 dlmelis
4 dlsoyamel
75 gsmør
2 ssDr. Oetker Flytende glukose
1 tsmandelaroma
1 - 2 ssvann
Dr. Oetker Konditorfarger

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Flytende glukose
Picture - Dr. Oetker Konditorfarger

Tilberedning

Bland melis og soyamel. Arbeid inn smøret og glukosen. Tilsett mandelaroma og vann. Bland sammen til en smidig deig. Oppbevares i kjøleskap.

1

Teaterkonfekt

Del marsipanen i tre like store deler. La en tredjedel være uten farge. Bland de andre to delene med grønn og rød konditorfarge. Arbeid fargen godt inn, så den blir jevnt fordelt.

2

Kjevle ut den ufargede marsipanen til en flate, ca. 0,5 cm tykk. Kjevle ut den fargede marsipanen oppå. Skjær ut passe store firkanter av konfekten. Oppbevares i plast.

Oppskriftstips

  • Marsipanen passer utmerket å bruke til fyll i boller og kringler for mandelallergikere.