Flag

Pannekaker med marsipan og krydderepler

ca. 6 porsjoner
Middels
40 minutter
Dessert eller kveldskos med marsipan og epler.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Dryss gjerne over hakkede valnøtter før servering.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Pannekakerøre
100 gmarsipan
75 ghvetemel
2 tsrevet sitronskall
2 dlkulturmelk
2egg
1 tskanel
2 tsDr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
Krydderepler
600 gepler
2 sssukker
sitronsaft av 1 sitron
appelsinsaft av 1 appelsin
littingefær , fersk
1anis stjerne
I tillegg
littsmør eller olje til steking

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med ekte Bourbonvanilje
1

Pannekakerøre

Grovrasp marsipanen. Ha alle ingrediensene i en bolle, og rør alt godt sammen. La røren hvile i 20-30 minutter.

2

Krydderepler

Skrell eplene, og skjær dem opp i tynne båter. Karamelliser sukkeret i en stekepanne, og avkjøl med sitronsaft og appelsinsaft. Ha i eplebåtene og krydderet, og la det surre på middels varme til eplebitene mykner. Ta deretter ut ingefæren og stjerneanisen.

3

Varm opp en liten stekepanne (18 cm), tilsett litt smør eller olje og stek ca. 12 pannekaker på middels varme. Rør litt i røren mellom hver pannekake som stekes. Fyll hver pannekake med krydderepler, og brett dem sammen.

Oppskriftstips

  • Dryss gjerne over hakkede valnøtter før servering.