Flag

Sjokoladebrownies med avocado

ca. 12 stykker
Enkel
20 minutter
Ikke bare inneholder avokado sunt fett, den gjør også at sjokoladen smaker mer intenst og kaken blir saftig og deilig.
Ingredienser
Slik gjør du
Oppskriftstips
Bruk godt modne avokadoer for å være sikker på at de er myke nok til å moses.
Oppskriftstips
Mos avokadoene veldig godt slik at det ikke blir klumper i kaken.
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
2avokadoer
90 gDr. Oetker Bakesjokolade Melk
90 gDr. Oetker Bakesjokolade Mørk
3egg store
150 gbrunt sukker
50 gDr. Oetker Bakekakao
70 gmalte mandler
0,5 tsDr. Oetker Natron
1Dr. Oetker Vaniljestang

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Melk
Picture - Dr. Oetker Bakesjokolade Mørk
Picture - Dr. Oetker Bakekakao
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Vaniljestang
1

Tilberedning

Forvarm stekeovnen til 190 °C.

2

Smelt sjokoladen over vannbad og la det avkjøles litt.

3

Pisk egg og brunt sukker i en bolle. Tilsett den smeltede sjokoladen, kakaopulver, malte mandler, frøene fra vaniljestangen og natron og rør godt.

4

Mos avokadoene godt slik at det ikke er klumper igjen og tilsett i kakerøren. Bland godt.

5

Smør en dyp bakeform i metall (ca 20x20x3 cm) lett og kle den med bakepapir.


Hell røren i formen og fordel den jevnt. Stek kaken i ca. 35 minutter, sjekk med en bakepinne om kaken er ferdig. La den avkjøles i formen før den deles opp og serveres.

Oppskriftstips

  • Bruk godt modne avokadoer for å være sikker på at de er myke nok til å moses.
  • Mos avokadoene veldig godt slik at det ikke blir klumper i kaken.