Flag

Smoothiekake

12 kakestykker
Middels
30 minutter
- En litt sunnere kake med jordbær og banan.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Kakebunn
200 gdadler , uten kjerner
100 gmandelmel
2 tsrevet sitronskall
1 - 2 ssvann
Fyll
4Dr. Oetker Gelatinblader
500 gjordbær
2bananer , godt modne
400 gphiladelphiaost
1 stk.Dr. Oetker Vaniljestang
1,2 dlsitronsaft

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljestang
1

Kakebunn

Kjør dadlene i foodprocessor til en purée. Tilsett mandelmel, revet sitronskal og 1 spiseskje vann. Kjør til blandingen er jevn. Om nødvendig tilsett litt mer vann. Trykk ut bunnen i en kakeform, ca 22 cm.

2

Fyll

Legg gelatinbladene til bløt i kaldt vann, ca 5 minutter.


Mos jordbær og banan og rør inn kremosten. Smak til med litt vaniljefrø. Varm opp sitronsaften og rør inn gelatinbladene. Når sitronsaften med gelatinen er lett avkjølt røres den inn i osteblandingen.

3

Hell fyllet over kakebunnen og la den stivne i kjøleskap i minst 4 timer. Dekorer med friske bær.