Flag

Toscakake

ca. 16 kakestykker
Middels
60 minutter
En god klassiker med karamelliserte mandler.
Ingredienser
Slik gjør du
Picture -
Picture -
VURDER GJERNE DENNE OPPSKRIFTEN
Hva synes du om oppskriften?

OPPSKRIFTER

Flere smakfulle ideer

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
100 gsmør
2egg
1,5 dlsukker
2 dlhvetemel
1 tsDr. Oetker Bakepulver
0,5 dlmelk
5 dråpermandelaroma om ønskelig
Topping
100 gsmør
1 dlsukker
2 sshvetemel
2 ssmelk
2 pakkerDr. Oetker Mandelflak (100 gram)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bakepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelflak (100 gram)
1

Tilberedning

Smør og strø en springform, ca. 24 cm. Smelt smøret og la det  avkjøle.

2

Visp egg og sukker luftig. Tilsett melk og smør om hverande og eventuelt mandeldråper.

3

Hell deigen i formen og stek på nederste rille på 175 °C i 25 minutter.

4

Mens kaken steker lages toppingen. Bland ingrediensene i en kjele, gjerne tykkbunnet. Varm massen forsiktig under omrøring til blandingen tykner. Fordel toppingen over kaken.

5

Sett kaken i midten av ovnen og stek i 15 minutter til, slik at toppingen får litt farge.