Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Dr. Oetker Baking Glue

Dr. Oetker Baking Glue

Aldri har det vært så enkelt å sette sammen pepperkakehuset, og det helt uten å brenne seg på smeltet sukker. Med vårt spiselige bakelim setter man enkelt sammen pepperkakehuset og det blir stabilt. Limet kan også brukes til å feste fondant eller marsipan på kaker. Fargen på limet er hvit.

 

Tips til bruk:

  • Tuben kan med hell varmes opp i varmt vann i 5-10 minutter

  • Masser gjerne tuben litt før bruk, slik at det er enklere å få ut limet

  • For et godt resultat bør man bruke rikelig med lim

  • Det er viktig å gi det nok tid til å stivne før man pynter. Det stivner ikke like raskt som knekk

  • Limet stivner i romtemperatur så det er viktig at delene som skal limes er avkjølte

 

Ingredienser Dr. Oetker Baking Glue

Sukker, vann, glukosesirup, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Dette produktet inneholder ikke allergener man ved lov er pålagt å merke.


Det er ved lov pålagt å deklarere følgende allergener:

Korn inneholdende gluten dvs. hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut eller genmodifiserte arter,
Krepsdyr,
Egg,
Fisk,
Peanøtter,
Soyabønner,
Melk og produkter derav inkludert melkesukker (laktose),
Nøtter dvs. mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamianøtter og Queenslandnøtter,
Selleri,
Sennep,
Sesam,
Svoveldioksyd i en konsentrasjon større enn 10 mg / kg eller 10 mg / l,
Lupin og
Bløtdyr
og produkter av disse. På produktemballasjen er disse allergenene markert i ingredienslisten med uthevet skrift i STORE BOKSTAVER og dermed lett synlige.

Næringsinnhold Dr. Oetker Baking Glue

Per 100g pakningsinnhold
Energi 1431kJ
337kcal
Fett 0g
herav mettet fett 0g
Karbohydrater 84g
herav sukker 75g
Protein 0g
Salt 0.02g