Cookies på Dr. Oetkers hjemmeside

Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden. Din videre bruk av denne hjemmesiden (klikking, navigering, scrolling), eller om du velger å klikke bort denne cookie-meldingen, anses som samtykke til bruk av cookies. Mer informasjon om cookies og hvordan man kan slette dem, finner du under ”Datasikkerhet”.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Ristorante Glutenfri Prosciutto

Ristorante Glutenfri Prosciutto

En sprø, tynn bunn, og rikelig med topping gjør at pizza Ristorante alltid smaker som på italiensk restaurant.

Nå får du endelig pizza Ristorante med en glutenfri bunn! Hovedkomponentene er rismel, potetstivelse, potetflak og erteprotein, som gjør at den glutenfrie pizzabunnen blir sprø og knasende.

Ristorante Glutenfri Prosciutto er toppet med tomatsaus, ost og skinke.

Vårt tips:
Glutenfri Ristorante blir best når den stekes med over- og undervarme, på 230 grader i ca. 13-15 minutter. Da får du en glutenfri pizza, med samme sprø bunn og deilige smaken som originalen!

Ingredienser Ristorante Glutenfri Prosciutto

22% mosede tomater, 14% OST (skjærefast MOZZARELLA, EDAMER), 14% kokt skinke (svinekjøtt, vann, salt, dextrose, stabilisatorer (difosfater, trifosfater, natriumnitritt), antioksidant (natrium askorbat),  krydderekstrakt, røykaroma), rismel, potetstivelse, vann, potetflak, rapsolje, YOGHURT, erteprotein, gjær, sukker, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, xantangummi, guarkjernemel), ekstra fin olivenolje, modifisert stivelse, emulgatorer (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), oregano, glukosesirup, krydder, hvitløk, EGGEPLOMME, SKUMMETMELKPULVER, aroma, persille, dekstrose, syre (melkesyre, kalsiumlaktat), MELKEPROTEINER, antioksidant (ekstrakt fra rosmarin).

Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum.

Allergener

Dette produktet er merket etter gjeldende lovgivning og kan inneholde allergener eller spor av allergener som kan utløse allergiske reaksjoner:

Melk
Egg

Det er ved lov pålagt å deklarere følgende allergener:

Korn inneholdende gluten dvs. hvete, rug, bygg, havre, spelt, kamut eller genmodifiserte arter,
Krepsdyr,
Egg,
Fisk,
Peanøtter,
Soyabønner,
Melk og produkter derav inkludert melkesukker (laktose),
Nøtter dvs. mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamianøtter og Queenslandnøtter,
Selleri,
Sennep,
Sesam,
Sulfitt i en konsentrasjon større enn 10 mg / kg eller 10 mg / l,
Lupiner og
Bløtdyr
og produkter av disse. På produktemballasjen er disse allergenene markert i ingredienslisten med uthevet skrift i STORE BOKSTAVER og dermed lett synlige.

Næringsinnhold Ristorante Glutenfri Prosciutto

Per 100g pakningsinnhold
Energi 860kJ
205kcal
Fett 7.6g
herav mettet fett 2.8g
Karbohydrater 23g
herav sukker 2g
Protein 10g
Salt 1.2g

Mer informasjon om produktet

Mengde: 345g