Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Ha røren i en springform 24 cm. Stekes på 175 grader i ca. 30-40 minutter.
Over- og undervarme: 175 °C
Rist mandelflakene på et stekebrett i stekeovnen på 200 i ca. 10 minutter til de er gyldne. La de avkjøles helt.
Pisk kremen myk sammen med sukkeret, tilsett Cream Fix og pisk den ferdig. Kutt 6-7 halve fersken i biter. Del den avkjølte kakebunne i tre deler. Dynk med laken fra boksen og legg på rikelig med fersken. Legg på pisket kremfløte, fordel det utover bunnen og gjenta på neste lag. Dekk siden av kaken med de ristede mandelflakene. Ha resten av kremen i en sprøytepose og sprøyt små topper med krem på toppen av kaken. Dekorer med hele jordbær.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker