Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle og vend det forsiktig inn i eggedosisen.
Kle bunnen av en springform (Ø 24 cm) med bakepapir og hell massen i formen.
Ovnstemperatur: 175 grader, steketid: ca.30-40 min.
Skjær rundt kanten av formen når kaken er avkjølt. Ta av formen og fjern bakepapiret.
Del kakebunnen i tre deler. Legg på jordbærsyltetøy på nederste del av kakebunnen. Pisk Q-kremfløte med sukker, tilsett Cream fix. Pass på å ikke piske for lenge.
Ta av ca. 1/3 del av kremfløten (brukes til å stryke på kaken og til dekor). Del jordbær i mindre biter. Legg på krem på den nederste bunnen og fordel jordbærbitene utover bunnen. Gjenta på neste lag. Legg på siste bunn, og stryk på krem jevnt rundt kanten og på toppen av kaken
Ha resten av kremfløten i en sprøytepose og dekorer med kremtopper. Dryss på Mix strøssel og dekorer med fargerike tall og bokstaver.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker