Springform ca. Ø 20 cm.
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle og vend det forsiktig inn i eggemassen. Kle bunnen av springformen med bakepapir og hell røren i formen.
Ovnstemperatur: 175 grader, steketid: ca.30-40 min. Skjær rundt kanten av formen når kaken er avkjølt. Ta av formen og fjern bakepapiret.
Del kakebunnen i tre deler.
Pisk kremfløten med sukker og tilsett Cream Fix. Pass på å ikke piske for lenge. Ta av ca. 1/3 del av kremen og ha i en egen bolle (brukes til å stryke på kaken og til dekor).
Fordel syltetøy på den nederste kakebunnen, og legg på et lag pisket kremfløte. Strø på bringebær. Gjenta på neste lag og legg på siste bunn. Dekk kaken med et jevnt lag krem, både rundt kaken og på toppen.
Smelt sjokolade sammen med delfiafett i vannbad og la sjokoladen avkjøles litt. Lag en dripkant ved å la sjokoladen renne fra en skje ned på kantene.
Ha resten av kremen i en sprøytepose, bruk gjerne tyll 4b fra Wilton. Sprøyt ut høye kremtopper ytterst på kaken, og strø på sjokoladelinser rett før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker