1. Knus kjeks i en foodprocessor eller i en pose med en kjevle. Tilsett smeltet smør og klem godt ut og opp på kanten av en springform, ca. 20 cm, kledd med bakepapir langs kantene. (Sett kakeringen rett på fatet du skal servere kaken på og klipp til strimler av bakepapir så det dekker og går litt over kanten på formen). Settes i kjøleskap.
2. Legg gelatinen i kaldt vann.
3. Sil av bringebærene så du sitter igjen med 150 g ren bringebærsaft.
4. Pisk sammen kremost, melis og sitronsaft.
5. Pisk kremfløte til slapp krem og bland med kremosten.
6. Smelt sjokolade sammen med bringebærsaften over vannbad eller i mikroovn.
7. Tilsett bløtlagt gelatin (sørg for at blandingen er varm nok, hvis ikke varm den mer).
8. Ta litt av kremen og rør ut i sjokolade/bringebærblandingen, før alt helles over kremen og røres glatt.
9. Hell blandingen i springformen og sett i kjøleskap. La den stå miniumum 2 timer. Ta av ringen og fjern bakepapiret.
10. Pynt med bringebær, ruby sjokolade, Dr. Oetker Pearls og rubyganache: Ta ganachen ut av kjøleskapet, la den stå i romtemperatur i ca. en time. Ha ganachen i en sprøytepose med tyll (Wilton 4b).
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker