Sett stekeovnen på 175°C. Smør en langpanne ca. 20x30cm og ha i litt mel som ristes ut i pannen.
Pisk smør, vanilla paste og sukker med en håndmikser til en hvit og luftig masse. Tilsett egg og pisk godt. Bland bakepulver i melet og bland det i deigen vekselvis med melken. Hell blandingen i langpannen og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Sett til avkjøling. For ekstra høyde på kaken, repeter bakingen og ha flere lag.
Bland sammen mykt smør og sukker med håndmikser på lav styrke, til det er mykt og luftig. Bland så inn kremost og vanilla paste til en myk konsistens.
Dynk kaken med melk. Farg baller av fondant med konditorfarger, press dem lett flate og form til ballonger. Dekk kaken med frosting, og lag en dekorativ bord med en sprøytepose. Dekorer med ballonger på toppen, og ta strøssel på sidene av kaken. Form evt. årstall på toppen.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker