Visp egg og sukker luftig. Rør smør og vaniljesukker i eggemassen. Sikt mel, kakao og bakepulver, og rør det i deigen sammen med melken.
Ha deigen i en springform (22 cm) kledt med bakepapir, og stek kaken nederst i en forvarmet ovn i 50-55 min. på 160 grader. Det er viktig at kaken ikke stekes ved høyere temperatur, da den ikke må få harde skorper. Avkjøl kaken på en rist.
Visp smør, melk, melis, kakao og vaniljesukker sammen til en kremet og myk masse.
Den avkjølte kaken lages til smuler med hendene. Ha smulene i en skål, og bland inn smørkremen.
Trill kuler i størrelsen 3-4 cm og legg dem på en tallerken. Smelt litt av sjokoladen over vannbad, og dypp den ene enden av pinnene i sjokoladen før de stikkes inn i cake pop-kulene. Sett cake pops'ene i kjøleskapet i 30 minutter.
Smelt resten av sjokoladen, og dypp de avkjølte cake pops'ene i sjokoladen. Pynt med strøssel og figurer før sjokoladen stivner. Sukkerskrift brukes best på stivnet sjokolade.
Sett de ferdige cake pops'ene ned i en oasis pakket inn i sølvfolie eller et glass/en vase med sukker. Cake pops oppbevares i kjøleskap, og kan holde i opptil 5 dager.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker