45 stk cake pops pinner
En stor bit isopor til å sette cake pops i
Kakeutstikker 5 cm
Hakk rosinene og bland de sammen med appelsinjuicen. Sett det tilside.
Del sjokoladekaken i små biter og kjør det i en kjøkkenmaskin til kaken er i fine smuler. Tilsett rosinblandingen, kokos, kondensert melk og kakao og rør sammen.
Trykk ut massen mellom to bakeark til den er ca 1 cm tykk og legg den i en liten langpanne med plastfolie over. Sett den i fryseren i en time slik at massen stivner.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Ta kakemassen ut fra fryseren og stikk ut 5 cm store sirkler med en kakeform. Plasser hver sirkel på en cake pops pinne.
Dypp forsiktig hver cake pops i den smeltede sjokoladen og la overflødig sjokolade dryppe av. Ha Mix strøssel på toppen av cake popsen og sett på ett øye på hver.
Sett cake popsene i isoporen slik at de står rett i ca. 30 minutter til sjokoladen har stivnet.
OPPSKRIFTER
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn