Sett stekeovnen på 180 °C over- og undervarme.
Ha romtemperert smør, sukker, romtempererte egg og vailla paste i en bolle. Sikt i hvetemel og bakepulver. Pisk med en håndmikser, først litt på lav hastighet, så på middels hastighet i 1 minutt. Husk å skrape ned kantene et par ganger.
Rør skummet kulturmelk og natron sammen i en skål til det skummer og tilsett det så i kakerøren. Pisk med middels hastighet til til at er blandet sammen.
Fordel kakerøren i cupcakesformer og stek de i ca 15-18 minutter.
Ha innholdet i posen med Icing og Frosting i en bolle. Tilsett kjøleskapskald kremost og romtemperert smør. Pisk med en håndmikser i fire minutter. Ha frostingen i en sprøytepose med stjernetipp.
Dekorer de avkjølte cupcakes'ene med frostingen.
Ha innholdet i posen med Icing og Frosting i en bolle. Tilsett kjøleskapskald kremost og romtemperert smør. Pisk med en håndmikser i fire minutter. Ha frostingen i en sprøytepose med stjernetipp.
Dekorer de avkjølte cupcakes'ene med frostingen.
Innholdet av 1 pose Icing & Frosting holder til dekorering av 10-12 cupcakes.
Hvis du ønsker en vanlig smørkrem uten kremost bruke 125 g mykt smør til 1 pose Icing & Frosting med valgfri smak.
Dr. Oekter Icing & Frosting kan brukes i mange forskjellige oppskrifter og kommer i tre smaksvarianter.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes