Visp egg og sukker til eggedosis. Bland alle de tørre ingrediensene, og tilsett dette i eggeblandingen vekselvis med melken og oljen. Fyll cupcakesformene 2/3 fulle med hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stekes på 200º C i ca. 15 minutter. La de avkjøles.
Rør smøret mykt og kremet i en mikserbolle, 2-3 minutter. Tilsett melk, vanilla paste og 2/3 av sukkeret med mikseren på lav hastighet, miks til kremen blir lett og luftig. Bland inn mer sukker dersom du ønsker en annen konsistens.
Lag et lite hull på toppen av hver cupcake med en teskje, og fyll med syltetøy. Fordel smørkrem over med en liten spatel eller kniv. Ta litt fondant, og kjevle ut til en liten sirkel. Dekk fondanten med en blonde eller tilsvarende, og kjevle over slik at fondanten får mønster. Skjær til rundt mønsteret, slik at fondanten får samme størrelse som toppen av cupcakes’ene. Legg fondanten forsiktig over cupcakes’ene, og dekorer med perler og en rose laget av hvit fondant. Fondanten kan pensles med litt vann for å få festet perlene.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes