Ha dadler, havregryn, kokosolje, romaroma og vanillapaste i en foodprocessor eller en minihakker og blend det til en jevn masse.
Fordel kokosmassen i tre fryseposer. Ha henholdsvis et par dråper svart, rosa og oransje farge i hver sin pose, og maser posene til fargen er jevnt fordelt på kokosmassen. Tilsett flere dråper med farge til den får ønsket farge. Pass på at kokosmassen ikke blir for våt.
Trill 10-12 kuler av kokosmassen. Legg en kule av gangen i kokosmassen og sørg for at det setter seg fast på kulene. Lim på Sugar Eyes med litt melisglasur laget av melis og vann.
Legg daddelkulene i kjøleskap i ca. 30 minutter før servering slik at kokosoljen setter seg litt.
Konsistensen på daddelkulene kommer an på typen av dadler som blir brukt. Er dadlene veldig myke og saftige blir kulene litt løse, er dadlene veldig tørre kan det være nødvendig å tilsette litt ekstra olje eller litt vann for å få blendet massen sammen.
OPPSKRIFTER
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn