Sett stekeovnen på 175 °C varmluft eller over- og undervarme.
Legg bakepapir i bunnen av en springform, Ø 20-22 cm.
Start med å grovhakke mandlene i en foodprosessor.
Pisk så marengs. Pisk opp eggehvitene først, og tilsett litt og litt melis. Pisk til du har en blank masse.
Vend inn mandlene og hell i springformen med bakepapir i bunnen.
Stek nøttebunnen på midterste rille i ca. 30 minutter. Avkjøl bunnen og sett den på et fat.
Plasser en justerbar kakering utenfor kakebunnen, slik at den ligger ca. 1 cm fra kanten (eller bare sett bunnen tilbake i springformen).
Pisk en slapp krem av kremfløten. Sett den i kjøleskap mens eggeplommer og sukker piskes til eggedosis. Bland de to kremene og vend inn hakket daim.
For å få en kake som ikke smelter, tilsett fire plater gelatin: legg platene i kaldt vann i fem minutter. Kryst ut vannet og rør de myke bladene ut i 3 ss kokende vann. Gelatinen må være rykende varm. Bland inn litt av kremen, deretter vendes det inn med resten av kremen. Jobb raskt for å unngå tråder.
Hell kremen i formen med nøttebunnen og sett kaken i fryseren i 4-6 timer før den skal spises.
Smelt hvit sjokolade med kokosfett. Ha i en sprøytepose eller i en liten pose av plast. Klipp et lite hull og lag drip-kant langs kanten av kaken.
Fordel så den knuste daimen utover kaken og legg på Golden and Shiny Pearls.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker