Bland melis, smør og kremost i en bolle. Pisk med en håndmikser, først ved lav hastighet og deretter ved høy hastighet til kremen er lett og luftig. Er frostingen for tynn kan det tilsettes mer melis.
Ta av 2/3 av frostingen, som skal brukes til blomstenes ytterste kronblader, og farg med ønsket konditorfarge. Resten av frostingen deles i to porsjoner hvor den ene delen skal brukes til midten av blomstene. Farg med ønsket konditorfarge. Den andre delen er til bladene og farges grønn.
Legg et stykke clingfilm/ plastfolie på bordet. Fordel frostingen til de ytterste kronbladene i en stripe på plasten. Fordel så frostingen som er til det midterste på blomstene i en tynn stripe på midten.
Rull plastfilmen sammen til en rull.
Snurr endene på rullen så den blir tett og klipp av den ene enden.
Gjør klar en sprøytepose med en russer tip og legg rullen i posen med åpningen ned.
Sprøyt ut blomster av frostingen.
Fyll den grønne frostingen i en sprøytepose med en tip for å lage blader, og fordel blader rundt blomstene.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes