Sett stekeovnen på 180° C over- og undervarme. Smør tre springformer 15 cm og dekk bunnen med bakepapir.
Ha margarin, sukker, egg og melk i en bolle. Sikt mel og bakepulver i bollen og sett mikseren på lav hastighet slik at det forsiktig blandes sammen. Øk hastigheten og pisk noen sekunder til røren blir tykk og godt blandet.
Fordel røren i tre boller. I den ene bollen tilsettes kakao, i den andre vanilla paste og i den tredje konditorfarge så røren blir rosa. Hell rørene i hver sin springform og jevn ut toppene. Stek kakene i ca. 30 minutter til de har hevet, er gylne og faste å ta på. Avkjøl kakene i formene i fem minutter før de hvelves på en bakerist for å avkjøles helt. Hver kakebunn deles i to lag.
Pisk smøret i en stor bolle til det blir smidig. Sikt inn litt og litt melis så det blir en smidig smørkrem og tilsett så melken så konsistens blir smørbar.
Fordel icingen i tre boller: 1/5 i en bolle som tilsettes kakao, 1/5 farges rosa og 3/5 tilsettes vanilla paste.
Legg et lag med kakaobunn på et fat og fordel halvparten av icingen med kakao. Legg det andre laget med kakaobunn over og fordel resten av kakaoicingen på dette. Deretter legges ett lag med vaniljebunn oppå og ett lag med vaniljeicing fordeles. Den andre vaniljebunnen legges på og et nytt lag med vaniljeicing fordeles. Deretter legges en rosa bunn på og et lag med rosa frosting fordeles utover. Legg den siste rosa bunnen på kaken og sett den kaldt i 30 minutter. Deretter smøres resten av vaniljeicingen rundt hele kaken og jevnes godt. Sett kaken kaldt.
Smelt sjokoladen over vannbad og ha i fløte, smør og glukose og rør godt. La det avkjøles så det ikke er så rennende. Påfør glasuren på den kalde kaken med en teskje. Start med kanten rundt. Ta litt og litt, slik at det renner forsiktig nedover. Til slutt fylles toppen av kaken. Dekorer med gullstrøssel.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker