Sett stekeovnen på 160 °C over- og undervarme.
Ha bakepapir i en kakeform/ liten langpanne ca 21 x 27 cm.
Hell væsken fra kidneybønnene og ha de i en bolle sammen med egg. Bruk en stavmikser til å mose det sammen til en jevn og flytende masse. Tilsett resten av ingrediensene og pisk med en visp til deigen er blandet. Ha røren i kakeformen kledd med bakepapir.
Stek brownien midt i ovnen i ca. 35 minutter. Sett kaken til avkjøling og fjern så bakepapiret.
Hakk sjokoladen og smelt den sammen med kokosolje over vannbad. Fordel glasuren utover den avkjølte kaken i et jevnt lag og dryss over de hakkede nøttene. La glasuren sette seg i ca. 15 minutter. Del kaken opp i 12 biter.
Brownien smaker best fersk, men den kan oppbevares i en lufttett beholder i et par dager. Ønskes et høyere proteininnhold kan man tilsette proteinpulver. Husk i tilfelle å justere mengde soyamelk(mandelmelk) så røren får riktig konsistens.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker