Smelt smør og la det avkjøles litt. Bland 1 pose Dr. Oetker Surdeig med de tørre ingrediensene. Tilsett vann, melk og det avkjølte smøret i de tørre ingrediensene og elt godt i 10-15 minutter.
Del bolledeigen opp i 4 like store klumper. Tilsett farge til ønsket nyanse i hver deigklump og elt deigen godt. La deigene heve under et fuktig håndkle i 30 minutter.
Bland sukker, smør og finrevet appelsinskall sammen til en masse. La det stå i romtemperatur imens deigen hever ferdig.
Sett ovnen på 185 °C varmluft.
Kjevle ut de fire deigene til fire rektangler på ca. 35 x 20 cm. Legg deigene deretter oppå hverandre, med ca. 1/3 av appelsinremonce mellom hvert lag.
På den brede siden, skjær 2 cm brede strimler. Snurr hver strimmel ti len spiral, og tvinn spiralene rundt til det danner en bolle.
Stek de fargerike bollene i ca. 12-15 minutter. Server dem lune eller avkjølte.
Steketid: ca. 12 - 15 Minutter
OPPSKRIFTER
Boller og brød
Boller og brød
Boller og brød