Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt mel, kakao og bakepulver i en bolle og vend det forsiktig inn i eggedosisen. Ha røren i en springform ca. 22 cm. Stekes på 175 grader i ca. 30-40 minutter.
Pisk kremen myk, tilsett Cream Fix og pisk den ferdig. Del den avkjølede kakebunnen i tre lag. Ta av litt over halvparten av kremen og rør inn 6-7 gode ss bringebærsyltetøy. Stryk bringebærsyltetøy på bunnen og legg på bringebærkrem. Gjenta på neste lag. Dekk kaken med resten av kremfløten. Sett kaken kjølig.
Lag blomster av hvit fondant. Farg litt av den hvite fondanten med gul farge og legg små kuler i midten av blomstene. La blomstene tørke i en eggekartong, gjerne natten over. Kna sammen 2 1/2 pakke fondant. Ha i litt grønn konditorfarge og kna til fargen er jevnt fordelt. Kjevle fondanten i ca. 0,3 mm tykkelse. Legg lokket på kaken. Tvinn en flette av resten av fondanten og legg den rundt kaken. Dekorer med de hvite blomstene (festes med melisglasur).
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker