Smør springformen (Ø 18cm) med litt smør, og dekk bunnen med bakepapir. Forvarm stekeovnen til 180°C over- og undervarme, eller 160°C varmluft.
Visp eggene lyse og luftige med mikser på høyeste hastighet. Bland vaniljesukker og sukker, og visp inn litt etter litt med eggene. Visp videre i 2 minutter. Bland mel og bakepulver, og rør inn i deigen med mikser på lav hastighet. Ha deigen over i springformen, og stryk overflaten glatt og jevn. Stek kaken på rist i nederste delen av ovnen i ca. 40 minutter. Åpne springformen, og hvelv kaken over på rist med bakepapir. Fjern springformens bunn, og sett den til avkjøling.
Visp smør luftig med en mikser. Bland i melis og sitronskall, og miks til alt er godt blandet.
Del kakebunnen i to, slik at man får 2 kakebunner. Legg én kakebunn på et serveringsfat, og fordel halvparten av kremen over. Fordel bringebær og blåbær over kremen. Legg den andre kakebunnen over, og fordel resten av kremen på utsiden av hele kaken. Sett i kjøleskap i minst 2 timer (til kremen er stivnet).
Farg små sukkerfondantkuler med forskjellige konditorfarger av 200 g fondant. 400 g fondant farges med grønn konditorfarge. Strø arbeidsflaten med litt melis, og kjevle ut fondanten i en sirkel som er stor nok til å dekke kaken, ca. 4 mm tykk. Snu fondanten ofte mens du kjevler, for å sikre at den ikke klistrer seg til underlaget. Legg deretter fondanten over kaken, bruk håndflaten til å forme fondanten rundt kaken. Skjær vekk overflødig fondant med en skarp kniv. Pynt kaken nederst med de små fondantkulene i ulike farger.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker