Sett stekeovnen på 160 ºC varmluft eller 175 ºC over- og undervarme.
Legg bakepapir i tre springformer Ø 16 cm.
Bland mel, sukker, natron og bakepulver sammen i en bolle. I en annen bolle blandes mykt smør, eggehviter, vanilla paste, crème fraîche og melk. Vend så massen forsiktig sammen med melblandingen. Rør inn Rainbow Mix strøssel. Fordel kakerøren i 3 springformer (ø 16 cm) dekket med bakepapir.
Stek bunnene i midten av ovnen i 30-35 minutter. Kjenn etter med en bakepinne om kakene er stekt ferdig. Det skal ikke henge noe deig på pinnen.
Pisk smøret lett og luftig med en håndmikser. Sikt i melis i og pisk videre i 5 minutter.
Tilsett vanilla paste og romtemperert kremost og pisk videre til alt er godt blandet.
Fordel ostekremen med 1/3 i en bolle og 2/3 i en annen. I den lille porsjonen røres siktet bakekakao og svart konditorfarge inn(1/3), juster mengden av farge til ønsket svart farge oppnås. Tilsett oransje farge i den andre porsjonen(2/3), juster igjen mengden av farge til den ønskede oransje fargen oppnås.
Legg en bunn på et serveringsfat og smør på et tynt lag av den svarte ostekremen. Legg på bunn nummer to og smør på et lag med den oransje ostekremen. Legg på den siste bunnen. Smør opp sidene av kaken med den svarte ostekremen. Sett kaken i kjøleskap i ca. 30 minutter.
Smør opp sidene og toppen av kaken med den oransje ostekremen, sørg for å ha igjen litt krem til dekorasjon.
Ha resten av den oransje ostekremen i en sprøytepose med en lukket stjernetipp (ø 8 mm). Sprøyt topper av ostekrem langs kanten av kaken, sett kaken igjen i kjøleskap i ca. 30 minutter.
Tegn omrisset av et halloween-ansikt på siden av kaken med en skarp kniv. Skrap forsiktig av den oransje kremen, slik at den svarte kremen under kommer frem. Dekorer til slutt kaken med svart strøssel fra Black & Gold- boksen og Sugar Eyes.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker