Mal mandlene til mandelmel og del smøret i terninger.
Kjør gresskarfrø og dadler sammen i en kjøkkenmaskin eller blender. Ha det så i en bolle og bland det sammen med smørterninger, egg, mandelmel og bakepulver. Fordel deigen jevnt utover i en paiform med løs kant.
Sett formen til avkjøling i fryseren i ca. 20 minutter.
Sett stekeovnen på 150°C over- og undervarme, eller varmluft 125°C.
I mellomtiden vaskes gresskaret og deles i små biter. Kok de i vann i ca. 10 minutter og hell av vannet.
Fjern skallet på ingefæren og riv den fint. Kjør kokt gresskar, revet appelsinskall, revet ingefær, yoghurt, egg, agavesirup og maismel til en puré.
Fordel gresskarfyllet utover paibunnen og stek den midt i ovnen i ca. 50 minutter.
La den avkjøles.
Om paien blir for mørk før den er ferdig, legg bakepapir over og stek den ferdig.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker