Smelt smør i en litt stor kjele, hele røren kan nemlig lages rett i kjelen, så blir det mindre oppvask. Riv gulrøtter til du får 250 g. Ha dette oppi kjelen med det smeltede smøret, sammen med egg og sukker. Rør dette godt sammen med en slikkepott eller sleiv. Ha resten av de tørre ingrediensene i en bolle, og bland det slik at bakepulveret og krydderne blir godt fordelt. Ha melblandingen oppi kjelen og rør dette godt sammen, til det ikke er noen klumper igjen.
Gjør klar et muffinsbrett og fyll det med Dr. Oetker muffinsformer. Bruk en isskje og fyll formene 3/4 opp. Stek muffinsene på 180 grader i 17 minutter. Avkjøl muffinsene helt.
Visp smøret kraftig til det blir lyst og luftig. Det tar ca. 2-3 minutter. Tilsett melis og fortsett og visp i 3-5 minutter til blandingen igjen er lys og luftig. Tilsett så Philadelphia-osten og visp til kremen blir jevn og glatt. Dette tar bare noen sekunder.
Gjør klar en sprøytepose med en tipp. «Tegn» en rød linje på innsiden av sprøyteposen med Dr. Oetkers røde konditorfarge. Så gjør det samme med Dr. Oetkers blå konditorfarge. Fortsett slik til du har fire linjer med konditorfarge inne i sprøyteposen. Fyll så på med frosting og sprøyt et par topper på en asjett først. Fargen kan være litt for konsentrert helt i starten. Lag fine spiraler på toppen av gulrotmuffinsene.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes