Vask og skrell gulrøttene og riv de grovt. Grovhakk pistasjnøttene. Smelt smøret og la det avkjøle.
Bland mel, bakepulver, kardemumme og kanel. Visp egg og sukker, tilsett smøret. Bland i melet og melken og rør til deigen er jevn.
Hell røren i en smurt brødform og stek på 180 °C i 45- 50 minutter. Kjenn med en bakepinne om kaken er ferdig. La kaken avkjøle og del den slik at det blir to lag.
Visp sammen ost, sukker, sitronsaft og smør til en luftig masse.Fordel halvparten av frostingen på kakebunnen, legg på toppen og fordel resten av frostingen over kaken.
Gulrøtter: Bruk ca. 50 gram sukkermasse og farg den med rød og gul konditorfarge. Ca. 1/3 rød farge og 2/3 gul farge. Farg litt sukkermasse med grønn konditorfarge til gresset på gulrøttene. Form gulrøtter og gress og dekorer kaken.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker