Sett stekeovnen på 180 grader varmluft. Del gresskaret i to, fjern kjernene med en skje og skjær bort skallet. Kjør gresskaret i en food processor og bland sammen med sukker og egg. Tilsett salt, mel, mandler, bakepulver, appelsiskall, kanel og smeltet smør. Bland det raskt sammen til en røre. Fordel røren i en smurt langpanne.
Stek kaken i 20-25 minutter. La den avkjøles helt i formen på en rist, før dekorering.
Farg 3/4 av sukkemassen oransje. Om den blir litt for fuktig kan man tilsette litt melis. Kjevle den ut på et bakepapir så den blir stor nok til å dekke kaken.
Bland svart konditorfarge inn i resten av sukkermassen. Om den blir litt for fuktig kan man tilsette litt melis, eventuelt litt bakekakao. Kjevle ut den svarte sukkermassen på et bakepapir og stikk fire sirkler med ca. 4 cm i diameter og fire med ca. 3 cm. Legg de over hverandre så de danner kropp og hode, og bruk hvit og rød dekorskrift til å lage øyne og munn.
Bruk pynteglasur med sjokoladesmak for å lage pupiller til øynene og spindelvev på kaken. Sprøyt ut spindelvevet før edderkoppene legges ut og benene tegnes på.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker