1. Bland sammen de tørre ingrediensene, bortsett fra sukkeret.
2. Rør eggene sammen med sukkeret.
3. Bland inn egg og sukker i det tørre og spe vekselvis med olje og gulrøtter til alt er blandet. Ikke rør for mye.
4. Kle en stor langpanne (ca. 40 x 47 cm) med bakepapir og fordel røren jevnt utover.
5. Stek midt i ovnen på 180 °C i 15-20 min. Bruk varmluft om du kan.
6. Avkjøl.
1. Marengsen lages minst en dag før kaken skal monteres. Pisk opp eggehvite. Tilsett sukker litt etter litt. Pisk til du har en fast, blank masse.
2. Ha marengsen i en sprøytepose og klipp et stort hull. Sprøyt ut ca. 15 spøkelser på bakepapir. Sett i ovnen og tørk på varmluft ca. 7-8 timer.
1. Rør sammen siktet melis og mykt smør.
2. Tilsett kremost, pisk til du har en luftig masse. Smak til med sitron og tilsett Dr. Oetker Oransje Farge.
1. Skjær ut 5 runde bunner av langpannen, 15 cm i diameter (bruk for eksempel et grytelokk eller en tallerken).
2. Bruk litt over halvparten av kremostglasuren til å legge sammen kakebunnene og til å stryke opp kaken. Etter at den er satt sammen: sett hele kaken i kjøleskapet så den setter seg.
3. Resten av glasuren tilsettes ca. en halv tube Dr. Oetker oransje konditorfarge. Stryk den oransje ostekremen utenpå kaken, så jevnt du kan.
4. Smelt 150 g Dr. Oetker mørk bakesjokolade over vannbad eller i mikrobølgeovnen.
5. Lag en sprøytepose av papir eller hell 2-3 ss av sjokoladen i en liten plastpose. Lag øyne og munn på marengs-spøkelsene.
6. Bruk resten av den smeltede sjokoladen til å lage dripkant: hell den på kanten med en skje.
7. Fordel resten av sjokoladen på toppen. Sett på marengsspøkelser. Kaken oppbevares kjølig og er holdbar i 2 uker. Kan fryses.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker