Sett stekeovnen på 180° C.
Spre hvetemelet utover en stekeplate med bakepapir og stek det i 5 minutter.
Pisk smør, hvitt sukker og brunt sukker sammen med en elvisp. Tilsett det stekte hvetemelet, ca. 80 gram av sjokoladebitene og vanilla paste og pisk til det er blandet.
Pisk eggeplommer og melis til en luftig eggedosis. I en annen bolle piskes fløten og vanilla paste til det dannes myke topper. Vend forsiktig eggedosisen inn i den piskede fløten.
Fordel cookie dough med en teskje i ismassen. Spar ca. 10 teskjeer cookie dough til å toppe isen med. Rør det forsiktig sammen.
Fordel ismassen i en 1 liters- form. Fordel resten av cookie dough'en på toppen av isen sammen med resten av sjokoladen. Plasser formen i fryseren i minimum 4 timer. Deretter er isen klar til servering.
OPPSKRIFTER
Dessert
Dessert
Dessert