Ha pistasjnøtter og mandler i en food processor. Blend til de begynner å danne en pasta og skrap ned på sidene etter behov. Fortsett å blende til konsistensen er som peanøttsmør (dette kan ta opptil 10 minutter, avhengig av food processoren).
Når nøttene er malt til en fin pasta tilsettes vaniljeekstrakt og salt. Blend til alt er godt blandet.
Tilsett kokosolje og sukker i en liten kjele. Varm opp til alt er flytende og sukkeret har løst seg opp.
Hell det smeltede kakaosmøret i food processoren med nøtteblandingen og blend til det er glatt og kremet. Hvis blandingen er for tykk kan du tilsette litt mer smeltet kakaosmør for å oppnå ønsket konsistens.
Når blandingen er jevn og glatt, ha pistasjkremen i et glass eller boks. Kan oppbevares i en lufttett beholder i inntil 2 uker.
Om du ikke finner kakaosmør, kan du bruke kokosolje.
OPPSKRIFTER
Dessert
Dessert
Dessert