Lag to sukkerbrød, oppskriften er til ett sukkerbrød.
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver i en bolle, og vend dette forsiktig inn i eggemassen. Stryk røren ut på en stekeplate kledd med bakepapir. Pass på å få jevn tykkelse.
Stek på 210 grader i 5-7 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret.
Skjær ut en sjablong/ bruk en hjerteutstikker og lag tre hjerter ut av de to sukkerbrødene.
Pisk kremfløte med Cream Fix og fordel kremen i tre skåler. I de forskjellige skålene røres henholdsvis 2-3 ss syltetøy, 50 gram smeltet sjokolade og 1 ts vaniljepasta. Fordel kremene i sprøyteposer med stor rund tipp.
Monter kaken med å sprøyte sjokoladekrem på nederste bunn, legg på en bunn og sprøyt på jordbærkremen. Til slutt legges siste lag , og vaniljekremen sprøytes på. Dekorer med gelehjerter på toppen.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker