Kle en form 20 x 20 cm med bakepapir.
Sett stekeovnen på 175 °C over- og undervarme.
Smelt hvit sjokolade og smør sammen over vannbad eller i mikrobølgeovn.
Ha sukker i en bolle og rør inn de to eggene. Ha i sjokoladeblandingen, pass på så den ikke er for varm for da kan eggene koagulere. Til slutt røres mel og hakket hvit sjokolade inn i røren.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 20 minutter, eventuelt 15 minutter på varmluft. La kaken avkjøles.
Ovnbrettets posisjon: Midt i ovnen
Over- og undervarme: ca. 175 °C
Glasur: Smelt rubysjokolade.
Smelt den hvite sjokoladen i en egen bolle og ha den smeltede sjokoladen over i en liten sprøytepose.
Fordel den smeltede rubysjokoladen jevnt utover kaken og sprøyt ut striper av den hvite sjokoladen. Bruk en grillpinne eller lignende og dra den over kaken først den ene veien, så den andre for å lage et fint mønster. Sett kaken kjølig så glasuren stivner.
Bruk en varm kniv og del i passe store biter. Den varme kniven gjør at sjokoladetrekket holder seg pent under delingen.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker