Sett stekeovnen på 165 °C varmluft.
Smør en form (20 x 35 cm) og legg bakepapir i bunnen.
Smelt hvit sjokolade og smør sammen over vannbad og rør det sammen. La det avkjøles litt.
Ha olje, vann, crème fraîche, egg, sukker og revet sitronskall i en annen bolle og bland det godt sammen. Tilsett sjokoladeblandingen og rør alle ingrediensene sammen. Tilsett så de resterende tørre ingrediensene. Rør røren raskt sammen inntil den har en jevn konsistens.
Hell røren i en smurt form (20 x 35 cm) med bakepapir i bunnen og fordel røren jevnt utover. Stek kaken i 15-20 minutter. Kaken skal være fuktig, så vær forsiktig med å ikke steke den for lenge. Ta kaken ut av ovnen og dekk den til med et kjøkkenhåndkle. La den avkjøles helt.
Smelt hvit sjokolade og fløte sammen over vannbad. Varm blandingen opp inntil sjokoladen akkurat er smeltet. Hell blandingen over i en liten sprøytepose eller frysepose og sett den til siden. La sjokoladen avkjøles.
Ha innholdet av en pose Berry Fantasy Icing & Frosting i en bolle. Tilsett sitronsaft og kaldt vann. Rør glasuren sammen til den har en jevn konsistens. Vær forsiktig med hvor mye væske som tilsettes slik at glasuren ikke blir for tynn. Hold gjerne litt vann tilbake, og tilsett til glasuren har riktig konsistens. Smør glasuren utover den avkjølte kaken i et jevnt lag, bruk gjerne en spatula.
Klipp et lite hull i hjørnet av posen med den avkjølte smeltede sjokoladen. Sprøyt den hvite sjokoladen forsiktig ut i striper over glasuren. Dryss med frysetørkede bringebær.
La glasur og sjokolade stivne før kaken deles i firkanter.
Kaken kan fint oppbevares i 2-3 dager.
Ønsker du mer sitronsmak på kaken kan Berry Fantasy Icing and Frosting erstattes med Juicy Lemon Icing and Frosting.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker