Sett stekeovnen på 165 grader over- og undervarme. Kle to springformer Ø20 med bakepapir.
Pisk smør og sukker lyst og luftig i minst fem minutter. Tilsett 1 egg om gangen og så melken. Tilsett vaniljepaste. Sikt i resten av de tørre ingrediensene og fold de forsiktig inn i røren. Fordel røren i de to springformene, og stek kakene i ca. 25 minutter. La kakene avkjøles helt før den ene bunnen tas ut av formen. La den andre bunnen være i formen når kaken monteres.
Pisk smøret og frostingpulveret i fire minutter til det er luftig og godt blandet. Smøret skal være romtemperert.
Pisk fløten. Lag en lett mos av bringebærene og fold de inn i 2/3 deler av den piskede kremen. Sett resten av kremen i kjøleskap.
Dypp hver kjeks i hylleblomstsirupen og del de i store biter/ knus de forsiktig. Spre kjeksbitene utover kakebunnen som er i formen, og fordel så bringebærkremen utover så det dekker helt ut til kanten. Legg den andre kakebunnen på og press den lett ned. La kaken sette seg i fryseren i 15 minutter.
Ta ut kaken og fjern formen. Dekk hele kaken med den rosa frostingen, glatt den gjerne ut med en liten pallettkniv.
Ha resten av den piskede kremen i en sprøytepose med rund tipp og dekorer toppen av kaken med kremtopper. Fargerike tall og bokstaver og Mix strøssel legges på rett før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker